Fixi-app (Decos)

Dit is een volledig toegankelijkheidsonderzoek. Je hoeft geen aanvullend onderzoek te doen. Met de meest recente onderzoek van 2024 krijg je status A. Met de oudere onderzoeken van 2023 en 2022 krijg je status B.

De iOS app ging van 93 issues naar 51 issues (12 nieuwe bevindingen toegevoegd) en de Android app van 76 issues naar 19 issues (5 nieuwe bevindingen toegevoegd).

Wat heb je nodig bij het maken van een toegankelijkheidsverklaring voor Fixi app iOS?

Algemene informatie die nodig is voor een toegankelijkheidsverklaring

• Inloggegevens voor de invulassistent op toegankelijkheidsverklaring.nl.
  • URL van de klachtenprocedure op je website.

• URL van de contactpagina op je website.

• Naam en functie van de verantwoordelijke persoon binnen je organisatie voor de ondertekening.

• Datum van ondertekening (max. drie maanden vooruit).

• Op welk CMS je website/app draait (niet verplicht).

• Let op: sommige onderzoekers stellen het onderzoeksrapport beschikbaar in pdf. Dan moet je eerst deze pdf uploaden naar je eigen website zodat je een URL hebt, waar je naar kan linken vanuit je toegankelijkheidsverklaring. (Er zijn ook onderzoekers die het onderzoeksrapport beschikbaar stellen als een webpagina, dan hoef je dit niet te doen. We geven per onderzoek aan of het nodig is.)

Wat heb je van Decos nodig bij het maken van een toegankelijkheidsverklaring?

Wat heb je specifiek uit het onderzoeksrapport van Fixi app iOS nodig bij het maken van een toegankelijkheidsverklaring?

• Datum onderzoek: 5 april 2024

• Scope: De volledige app

• Steekproef:  21 schermen

• Hoeveel succescriteria zijn onderzocht? 44

• Hoeveel succescriteria voldoen? 44

• Maak een lijst met de afgekeurde succescriteria: er zijn geen afgekeurde criteria!

Wat heb je nodig bij het maken van een toegankelijkheidsverklaring voor Fixi app Android?

Algemene informatie die nodig is voor een toegankelijkheidsverklaring

• Inloggegevens voor de invulassistent op toegankelijkheidsverklaring.nl.
  • URL van de klachtenprocedure op je website.

• URL van de contactpagina op je website.

• Naam en functie van de verantwoordelijke persoon binnen je organisatie voor de ondertekening.

• Datum van ondertekening (max. drie maanden vooruit).

• Op welk CMS je website/app draait (niet verplicht).

• Let op: sommige onderzoekers stellen het onderzoeksrapport beschikbaar in pdf. Dan moet je eerst deze pdf uploaden naar je eigen website zodat je een URL hebt, waar je naar kan linken vanuit je toegankelijkheidsverklaring. (Er zijn ook onderzoekers die het onderzoeksrapport beschikbaar stellen als een webpagina, dan hoef je dit niet te doen. We geven per onderzoek aan of het nodig is.)

Wat heb je van Decos nodig bij het maken van een toegankelijkheidsverklaring?

Wat heb je specifiek uit het onderzoeksrapport van Fixi app Android nodig bij het maken van een toegankelijkheidsverklaring?

• Datum onderzoek: 6 maart 2024

• ScopeDe volledige app

• Steekproef: 21 schermen

• Hoeveel succescriteria zijn onderzocht? 44

• Hoeveel succescriteria voldoen? 44

• Maak een lijst met de afgekeurde succescriteria: er zijn geen afgekeurde criteria!