Meldpunt

Heb je een ontoegankelijke website of app van een overheidsorganisatie gevonden? En heeft die website of app geen verklaring? Dan kun je dat bij ons melden.

Zoek eerst naar verklaring

Het meldpunt is alleen bedoeld voor ontoegankelijke websites en apps zonder toegankelijkheidsverklaring. Onderzoek dus eerst of er al een verklaring is. De verklaring of het toegankelijkheidslabel zou op de website of in de app store moeten staan. 

Je kunt ook zoeken in het Dashboard DigiToegankelijk: typ in het zoekveld de naam van de site of de app. Als de site of app in het dashboard staat, kun je doorklikken naar een pagina met details over de toegankelijkheid. Op die pagina vind je ook een link naar de toegankelijkheidsverklaring. Gebruik de contactgegevens uit de verklaring om je klacht door te geven aan de overheidsorganisatie.

Ontoegankelijke site of app melden

Kun je geen verklaring vinden? Vul dan onderstaand formulier in. Dan gaan wij er vanuit DigiToegankelijk mee aan de slag. We gebruiken je persoonsgegevens alleen om eventueel op jouw bericht te reageren. We bewaren je gegevens niet langer dan nodig is. Informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.

Geeft een verplicht veld aan
Naam