Uitnodiging aan onderzoeksbureaus

DigiToegankelijk wil graag samen met onderzoeksbureaus de digitale toegankelijkheid van de Nederlandse overheidsorganisatie verbeteren. We willen in een open gesprek verkennen hoe wij elkaar daarbij kunnen helpen. Het uitgangspunt daarbij is dat marktpartijen zoveel mogelijk kunnen werken in een gelijk speelveld.

Via een mailbericht worden alle bij ons bekende onderzoeksbureaus van digitale toegankelijkheid benaderd voor zo’n gesprek. In dat gesprek willen we graag meer horen over de ervaringen en aanpak en over eventuele behoeften die er zijn bij onderzoeksbureaus. Daarnaast lichten wij graag onze doelen en werkwijze toe. Wij vinden het bovendien interessant om te bekijken of we elkaar kunnen helpen met bijvoorbeeld contacten met overheidsorganisaties en partijen die software ontwikkelen voor de overheid.

Hebben we je nog niet kunnen bereiken via een mailbericht en lijkt het je leuk en nuttig om mee te discussiëren over de verbetering van digitale toegankelijkheid bij de overheid? Neem dan contact op met Johan Huijkman:

johan.huijkman@ictu.nl

31 6 24876759

Wilhelmina van Pruisenweg 104  

2595 AN Den Haag