04 dec

Digitoegankelijke Software bouwen (basiskennis)

Kennissessie leveranciers
  • 04 december 2023
  • 15:00  - 16:00
  • Teams (aanmelden verplicht)

  • Team DigiToegankelijk
  • €  0,00

Bouw jij software voor overheidsorganisaties? In dit webinar helpen we je om te begrijpen wat digitale toegankelijkheid precies is en hoe belangrijk het is om hier aandacht aan te besteden.

Bouw jij software voor overheidsorganisaties? Dan is het belangrijk dat je producten digitaal toegankelijk zijn voor alle Nederlanders. Overheden zijn namelijk verplicht om hun websites, intranetten, extranetten en cloudapplicaties toegankelijk te maken. Dat staat in de wet voor digitale toegankelijkheid. De producten en diensten die jij oplevert moeten daarom aan de toegankelijkheidsstandaard WCAG voldoen. Hoe pak je dit aan? 

In dit webinar helpen we je om te begrijpen wat digitale toegankelijkheid precies is en hoe belangrijk het is om hier aandacht aan te besteden. We leggen uit wat je meteen al kunt doen om ervoor te zorgen dat een website of app beter toegankelijk wordt voor iedereen. Oók voor mensen met een beperking.

Aanmelden

Wij vragen deelnemers om zich vooraf even aan te melden voor de sessie. Zo weten wij hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten.

Aanmelden voor deze sessie