Roadshow DigiToegankelijk

DigiToegankelijk organiseert een roadshow in augustus en september. In vijf sessies verspreid door het land praten wij u bij over de veranderingen sinds 1 juli 2018 (invoering Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid) en de ontwikkelingen voor de komende jaren.

 Wat is digitale toegankelijkheid? Waarom is het zo belangrijk en wie heeft er baat bij? En hoe kunt u daarmee aan de slag gaan binnen u organisatie? De sessies zijn gericht op communicatieprofessionals en webmasters. Daarnaast zijn de sessies ook relevant voor bestuurders en beslissers.

Update 30 augustus: de inschrijvingen zijn gesloten, alle locaties zitten vol!

De sessies staan voorlopig gepland op:

  • Donderdag 22 augustus in Weert
  • Dinsdag 27 augustus in Breda
  • Donderdag 29 augustus in Assen
  • Dinsdag 10 september in Amersfoort
  • Donderdag 12 september in Den Haag